Arpaçsakarlar Şehit Durmuş Tek Ortaokulu

Vizyon: - Öğrenciye saygı duymaktır. - Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmektir. - Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmektir.

Misyon: - Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmektir. - Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamaktır. - Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak, özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

Başarılar: -

Saatler: 06.50 - 12.40
Isınma: MERKEZİ KLİMA SİSTEMİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (324) 229 2029

WEB - https://arpacsakarlarsehitdurmustek.meb.k12.tr

Adres - ARPAÇSAKARLAR MAH. ÇİFTÇİLER_5 CAD. ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU BLOK NO: 239 TOROSLAR / MERSİN

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM GÖRÜLMEKTEDİR

Yerleşim Yeri - ARPAÇSAKARLAR MAHALLESİ